Főoldal Újdonságok Fórum
Kateketikai ötletek
Áldások, imádságok
Szentségek
Szilvarérum
Színdarabok
Humor
Énekek
Katekézisek
Versek
Előadások
Hittanóra - vázlat, ötletek
Történetek
Segédanyagok
Technikai segítség

Szertartáskönyvek

hittanterem[kukac]plebania.net
Levél a szobafelelősnek

 
HITTANTEREM

Te Deum könyörgések (Segédanyagok / Egyéb)
Bekerült: 2004.06.09. 11:53
Megnyitva: 5234. alkalommal


Hívek könyörgése Te Deum mise:

Pap:
Testvéreim, adjunk hálát Urunknak, Istenünknek az egész tanévben kapott jókért, és kérjük, hogy kegyelmével továbbra is kísérjen, vezessen bennünket!

Felolvasók:
1/ Köszönjük Istenünk mindazt a tudást, melyet ebben az évben megszereztünk. Add, hogy tudásunkat a jóra, a másik ember segítésére, a közösség javára kamatoztassuk!

2/ Köszönjük Urunk tanáraink, nevelőink egész évben tett fáradozásait, munkáját. Kérünk, álld meg őket, és add meg nekik az örömöt hálánkban, szeretetünkben.

3/ Köszönjük Urunk hitoktatóink bölcs útmutatásait, a lelki táplálékot. Segíts, bennünket, hogy a hittanon megismert jót a mindennapi életben megvalósítsuk!

4/ Köszönjük Urunk a tanév ünnepeit, kirándulásait, sportvetélkedőit. Add Urunk, hogy a szabadidőt nyáron is testünk, lelkünk hasznos pihenésére használjuk fel!

5/ Köszönjük Urunk a tanév lelki élményeit, a közös szentmiséket, közös imákat, lelki napokat. Segíts, hogy nyáron is nyitott szemmel járva a világban, keressük a jót, sok templomot látogassunk meg, sok jócselekedetet tehessünk!

6/ Köszönjük Urunk a tanévi közös munkák örömét. Kérjük segítségedet, hogy a nyár folyamán sok segítést tehessünk a családi munkában, például takarításban, kerti munkában, mosogatásban, rendrakásban, és így családjainkban mindenki jobban érezze magát.

Pap:
Urunk Istenünk! Hálát adunk neked minden ajándékaidért és adományaidért, Kérünk, segítséged óvjon minket a rossztól, és vezessen a jó úton, Krisztus a mi Urunk által. Ámen.

Ajánld ismerősödnek is!


Információ, észrevétel, kapcsolat: info[kukac]plebania.net
Probléma esetén: segítség