Főoldal Újdonságok Fórum
Kateketikai ötletek
Áldások, imádságok
Szentségek
Szilvarérum
Színdarabok
Humor
Énekek
Katekézisek
Versek
Előadások
Hittanóra - vázlat, ötletek
Történetek
Segédanyagok
Technikai segítség

Szertartáskönyvek

hittanterem[kukac]plebania.net
Levél a szobafelelősnek

 
HITTANTEREM

Mit tennék, ha én lennék az amerikai elnök? (Humor)
Bekerült: 2003.05.28. 19:45
Megnyitva: 13225. alkalommal

1. Mivel csapataim úgyis Afganisztán környékén tanyáznak, felperzseltetném az afgánok kábítószer ültetvényeit, mert onnan, Keletről fertőzik a földet. Közben a pénzmosás miatt zárolt vagyonból megszervezném a kibékülő törzsek ebédjét, vacsoráját, sőt egész jövőjét.

2. Kommandósaimat átdobnám Hollywoodba, hogy megsemmisítsék a filmgyárak raktárkészleteit, mert onnan, Nyugatról mocskolják a kultúrvilágot. Az akcióhősöket és pornósztárokat, tekintettel a háborús helyzetre, besoroznám és átvezényelném a csendes-óceáni hadihajókra, amelyek ezentúl kötelesek halászni az éhező afrikaiak javára.

3. Miután szép emlékeim vannak a Vatikánról, kérnék a Szentatyától néhány megbízható karmelitát és karthauzit. Beépíteném őket a Nemzetbiztonsági Tanácsba, az ENSZ-be és a NATO-ba, hadd tanítsanak böjtre és imára, mert "ez a fajta másként nem megy ki.."

4. Utasítanám a CNN hírtelevíziót, napi két órán át élő adást sugározzon Fatimából, Taizéből, cserkésztáborokból, lélek szemináriumokról és a Bárka közösségeiből. Nyomást gyakorolnék a reklám és szórakoztatóiparra, hogy a cigaretták, sörök, bulik helyett juttassák el mindenkihez az éppen nyíló virágok, a nagycsaládok és az apró jóságok üzenetét, hiszen szükségünk van pozitív magatartásmintákra.

5. Rendelnék a Kairói Iszlám Egyetemtől nagy mennyiségű imaszőnyeget, majd bombázóimmal megszórnám velük a kiüresedő keresztény templomok környékét, Keleten is Nyugaton is, hogy megkönnyítve Isten imádását végre két tüdővel lélegezzék agonizáló világunk.

6. Teljes erővel támogatnám Izraelt, szerelje le hadiiparát, állítsa át termelését bébitápszerre, meg óvodabővítésre. Minden zsidó családnak ugyanis örökbe kellene fogadnia egy palesztin családot, azzal a végrendeleti kikötéssel, hogy azé az örökség, akinek több a gyereke.

7. Vastag, arabfeliratos borítékokkal árasztanám el a világ valamennyi vezetőjét, s bennük ultimátumként megküldeném a Szeretet Himnuszát!

/Részlet a Zászlónk c.diáklap novemberi számából/

Letöltehető fájl(ok):
Letöltés 0_cikkek.doc (30 kb)

Ajánld ismerősödnek is!


Információ, észrevétel, kapcsolat: info[kukac]plebania.net
Probléma esetén: segítség